Welkom bij Garage Van hove

Jochen Van hove is de tweede generatie die het wel en wee van de bekende familiegarage langs de Deinsesteenweg in Kruishoutem leidt. In 1977 startten José Van hove en zijn vrouw Christine Depoorter als onafhankelijk verdeler van Ford en Mercedes.  Al van in het begin stond ook een tankstation naast de zaak. Door het plotse overlijden van José in 2013 heeft de nu 44-jarige Jochen de zaak overgenomen.

Jochen heeft een diploma graduaat automechanica op zak en ging op 21-jarige leeftijd aan de slag onder het goedkeurend oog van papa José. Maar in feite is de leerschool al veel vroeger gestart. Op 4-jarige leeftijd liep hij al tussen de auto’s en op die manier werd de passie voor de auto’s en de zaak hem met de paplepel ingegeven.

Over het bedrijf

Samen met een administratief bediende werken er 2 automecaniciens en 1 carrossier. We durven te zeggen dat al onze werknemers zich hier helemaal thuis voelen. we dragen de waarden van een familiebedrijf hoog in het vaandel en dat zal het personeel zeker kunnen beamen.  

We zijn nog steeds trots verdeler van Ford en Mercedes, maar sinds mei 2021 zijn we een nieuwe uitdaging aangegaan. Toen we de vraag kregen of we graag concessiehouder werden van de nieuwe Chinese merken Baic, DFSK, Seres en sinds kort ook Bestune gingen we hier vol overgave op in. Intussen begint de verkoop vlot te lopen en kijken we enthousiast uit naar de toekomst. 

Naast onze nieuwe modellen, bieden wij ook een uitgebreid gamma aan tweedehands personen- en bestelwagens aan. Daarnaast verzorgen we ook alle onderhouds- en herstellingswerken voor andere merken. Ook bandenservice waarbij we nieuwe banden monteren of de seizoenswissel doen.  

Na een ongeval kunnen wij de wagen volledig herstellen. Hiervoor hebben we een eigen spuitcabine om de onderdelen de juiste kleur te geven. 

Ons team

Jochen - zaakvoerder

Jochen

Zaakvoerder

Sarah

Sarah

Administratief bediende

Marleen

Marleen

Administratief bediende

Anthony

Anthony

Mecanicien

Rimoun

Rimoun

Carrossier

Stijn

Stijn

Mecanicien

Kom eens op bezoek