Seres 3

30min laadtijd | tot 329km actie (wltp)

gedreven door technologie, 100% elektrisch

0

sec.

Van 0 naar 100 km/u

Tot

0

km.

Actieradius

0

min.

Snelladen

Technologie voor iedereen

De Seres 3 zorgt voor een aangename en veilige rit. Het Seres gamma is voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van efficiënte elektronische motoren en slim recuperatief remmen. Bovendien kan de bestuurder kiezen uit verschillende rijmodi, aan jou de keuze!

Seres 3 LED

8 en 5 jaar garantie

Lagere onderhoudskosten

Goedkoop "tanken"

Lager verbruik

Soepele acceleratie

Geniet van zijn soepele acceleratie dankzij pure elektrische kracht.


Het elektrisch koppel brengt u van 0 naar 100 km/u in minder dan 9 seconden. De Seres 3 biedt u een topsnelheid van 155 km/u.

Duurzaam rijden

Elektrisch rijden is de meest duurzame en zuinige manier van autorijden. In tegenstelling tot reguliere brandstofauto’s, stoten de elektrische auto’s van Seres tijdens het rijden geen CO2 of stikstof uit. Ook het opladen van een elektrische auto gaat veelal op groene stroom.

Elektrisch rijden zonder stress

Heb je toch eens pech?

Onze pechverhelping is levenslang gratis! U krijgt bij aankoop 2 jaar. Nadien wordt deze elk jaar gratis en levenslang verlengd bij iedere onderhoudsbeurt.

Klaar om de Seres 3 volledig te ontdekken?

Laat je gegevens achter en wij regelen de rest!

Op zoek naar extra informatie?

Bel ons meteen of neem een kijkje op driveseres.be

Financiële renting: € 329/maand zonder voorschot (*)

(*) Financiële renting met aankoopoptie exclusief BTW. Aanbod voorbehouden aan professionele gebruikers. Model: Seres 3 Comfort vanaf € 397,18 / maand excl BTW, Mogelijkheid tot aankoop na 60 maanden. Restwaarde: € 4127,60 Deze huurprijzen zijn vooraf betaalbaar d.m.v. een bankdomiciliëring en worden verhoogd met de BTW. Ze gelden enkel als offerte onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door onze leasinggever Van Breda Car Finance, een divisie van Bank J. Van Breda & Co NV, Ledeganckkaai 7, 2000 Antwerpen 1,  BTW BE 0404.055.577, RPR Antwerpen

Indicatief gemiddeld verbruik: 18 kWh/100 km
Indicatieve CO2-uitstoot (g/km): 0 g/km (WLTP)