Fengon 5

meer ruimte | meer stijl

Klaar voor de toekomst

€ 30.190

Vanafprijs (inclusief btw)

euro 6 d

Mogelijk met CNG of LPG

Technologie en veiligheid, samen in harmonie

Elke rit voelt als vakantie. De Fengon 5 is ontworpen met het oog op comfort. Hij is zo ontworpen dat elke rit verbazingwekkend vlot, praktisch en moeiteloos verloopt. Sleutelloze technologie zorgt ervoor dat u gewoon instapt en geniet.

Intelligentie troef

Het geavanceerd navigatiesysteem met spraakherkenning plant intelligente routes en helpt u in real time om te ontsnappen aan files. Kaartupdates zijn gratis beschikbaar en bevatten onder andere aanpassingen op het vlak van het wegennet en herziene maximumsnelheden.

Intelligente klimaatregeling

De automatische airco en de standaard verwarmde lederen voorzetels zijn eenvoudig te bedienen met een simpele druk op de touchscreen van het centraal bedieningspaneel.

Fengon 5 Dashboard
Fengon 5 Versnellingshendel

Panoramisch open dak

Zin in zon of genieten van een mooie sterrenhemel?  Word één met je omgeving.

Het open dak is niet gewoon breed, het is panoramisch.

Veiligheid

Gemoedsrust is dé sleutel tot rijgenot. Het geavanceerde koetswerk waarvan de structuur is verstrekt met hoogsterktestaal voor een nog betere bescherming, staat garant voor uw veiligheid. Daarnaast worden er bij een aanrijding frontale en zijdelingse airbags geactiveerd om u en uw passagiers te beschermen.

Sportiviteit en styling op hoog niveau

De nieuwe Fengon 5 tilt sportiviteit en styling naar een hoger niveau, met verfijning en opvallende details waar u maar kijkt. De versnellingspook met chroomafwerking werd afgewerkt met verfijnde zacht aanvoelende materialen, voor een nog comfortabelere bediening.

Klaar om de DFSK Fengon 5 volledig te ontdekken?

Laat je gegevens achter en wij regelen de rest!

Op zoek naar extra informatie?

Bel ons meteen of neem een kijkje op dfsk-motors.be