Fengon 7

EEN ROTS IN DE BRANDING

Klaar voor een nieuwe uitdaging

Beschikbaar in 2022

Vanaf € 40.190

Klaar voor een nieuwe uitdaging

De DFSK Fengon 7 snijdt een spannend nieuw SUV-hoofdstuk aan. Zowel de stijlvolle 5-zitter als de extra ruime 7-zitter beloven een verrassend fijne rijervaring. De Fengon 7 biedt veeleisende klanten net dat ietsje meer. Het design, de geavanceerde technologie en de topkwaliteit in elke vezel hebben één doel voor ogen: van elke rit een opwindend avontuur maken.

Een rots in de branding

Het lijdt geen twijfel dat een SUV respect afdwingt door zijn omvang en zijn robuuste verschijning. Maar de nieuwe Fengon 7 is meer dan dat. Als je hem van dichterbij bekijkt, kan je niet om de zorg voor detail en het vakmanschap heen. Dat maakt van deze SUV het perfecte uithangbord voor het opvallende design en de innovatieve technologie. En zoals je het mag verwachten, krijgt een auto van dat kaliber ook 5 jaar garantie mee.

Elke dag genieten

De DFSK Fengon 7 kan uitpakken met een strak en krachtig design waarachter heel wat ideeën schuilgaan. Vooraan springt het typische Fengon-radiatorrooster meteen in het oog. De lange motorkap en het gestroomlijnde silhouet versterken zijn dynamisch profiel. Je merkt het meteen: de Fengon 7 straalt zelfvertrouwen en kracht uit.

Fijn gezelschap

Het brede horizontale ontwerp van de cockpit geeft je onmiddellijk het gevoel dat je van harte welkom bent. De golvende lijnen die van het dashbord via de ventilatieroosters naar de binnenafwerking van de deuren lopen, duffelen je meteen gezellig in. Het ergonomische design wordt versterkt door zachte materialen en leen. 

Comfort om te delen

Het rijplezier in de ruime Fengon 7 kent geen grenzen. De ergonomische, comfortabele en veelzijdige zetels bezorgen je een maximum aan bewegingsvrijheid zowel in de 5-zitter als in de 7-zitter. Daarnaast kan je genieten van een nog groter gevoel van vrijheid dankzij het standaard panoramisch zonnedak.

Alles loopt op wieltjes

De AWD-technologie van de Fengon 7 kan niet alleen uit de voeten op ruig terrein, maar maakt ook alledaagse ritten een pak comfortabeler. De vierwielaandrijving geeft de Fengon 7 een uitstekende grip op een oneffen en gladde ondergrond. Ook in de bochten levert dat extra stabiliteit op.

Klaar om de DFSK Fengon 7 volledig te ervaren?

Laat je gegevens achter en wij regelen de rest!

Bent u op zoek naar bijkomende extra informatie

Bel ons meteen of neem een kijkje op dfsk-motors.be