De DFSK Fengon 5
Deze Panther is klaar voor jou. Ontdek deze eco-suv nu bij garage Van hove
Ontdek nu
DFSK Fengon 5
Deze Panther is klaar voor jou. Ontdek deze eco-suv nu bij garage Van hove
Ontdek nu

BAIC was de 1e Chinese automobielfabrikant.

Nu is het één van de meest vooruitstrevende bedrijven met een visionair idee over electrificatie van wagens. BAIC is vastberaden een echte trendsetter te worden op vlak van auto-ontwerp.

Altijd klaar voor morgen.


Denk, leef en beleef.
Ga verder en geniet van elke stap. Waar je heen gaat? Dat is jouw keuze, maar één ding is zeker, DFSK brengt je. De juiste keuzes hebben wij al gemaakt.

De toekomst van elektrische mobiliteit.

Onze wagens zijn ontworpen om te weten wat u nodig heeft tijdens het rijden, zoals veiligheid waarop u steeds kunt rekenen, comfort waar u niet aan hoeft te denken en prestaties voor een betere rijervaring. Het leven staat nooit stil, dus waarom zou u dat wel doen?

Logo Bestune

Innovatie is de ziel van de ontwikkeling van FAW. Een passie voor innovatie en creatief denken zit diep in de bedrijfscultuur en geeft de medewerkers de steun om spannende concepten in realiteit om te zetten.

Welkom bij Garage Van hove

Jochen Van hove is de tweede generatie die het wel en wee van de bekende familiegarage langs de Deinsesteenweg in Kruishoutem leidt. In 1977 startten José Van hove en zijn vrouw Christine Depoorter als onafhankelijk verdeler van Ford en Mercedes.  Al van in het begin stond ook een tankstation naast de zaak. Door het plotse overlijden van José in 2013 heeft de nu 44-jarige Jochen de zaak overgenomen. 

Jochen heeft een diploma graduaat automechanica op zak en ging op 21-jarige leeftijd aan de slag onder het goedkeurend oog van papa José. Maar in feite is de leerschool al veel vroeger gestart. Op 4-jarige leeftijd liep hij al tussen de auto’s en op die manier werd de passie voor de auto’s en de zaak hem met de paplepel ingegeven. 

Uw mobiliteitsoplossing

Onze diensten

X

Met meer dan 40 jaar ervaring hebben wij op
al uw mobiliteitsvragen een antwoord.
Doordat wij meerdere merken aanbieden zijn
wij in staat om voor iedereen de gepaste
mobiliteitsoplossing aan te bieden.


Oog op toekomst, groene energie?

Bel ons of maak een afspraak online